XVІ сесія 8 скликання 26 листопада 2021 року

 Протокол №16

Результати поіменного голосування

  1. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах комунальному підприємству «Новоодеський міський водоканал» на житлово-комунальні послуги для населення на 2022 рік.

  2. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства "Новоодеський центр первинної медико-санітарної допомоги" Новоодеської міської ради в новій редакції
     Додаток

  3. Про затвердження програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на території Новоодеської міської територіальної громади на 2022-2025 роки

  4. Про затвердження комплексної Програми розвитку житлово-комунального господарства Новоодеської міської ради на 2022-2025 роки 
    Додаток

  5. Про внесення змін до цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Новоодеської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням № 7 від 26.02.2021 р. 
    Додаток

  6. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Нова Одеса 

    Додаток 1 

    Додаток 2

  7. Про створення комунального закладу «Новоодеський центр культурних послуг» Новоодеської міської ради Миколаївської області

  8. Про припинення діяльності комунальної організації «Новоодеський Будинок культури» Новоодеської міської ради шляхом ліквідації у зв’язку зі створенням КЗ «Центр культурних послуг» Новоодеської міської ради Миколаївської області

  9. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів та план – графіку заходів з відстеження результативності регуляторних актів на 2022 рік

  10. Про затвердження звіту про виконання бюджету Новоодеської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року

     Додаток 
    Додаток
     
    Додаток
     
    Додаток

  11. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2021 рік
     Додаток

     Додаток

     Додаток

     Додаток

     Додаток

     Додаток

  12. Про надання в оренду гр. Верескуну А.Д. земельної ділянки для сінокосіння

  13. Про надання дозволу Каушану О.С. на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду

  14. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства із земель, що перебувають у постійному користуванні Чернявського О.М. та передачу у власність

  15. Про припинення права оренди земельної ділянки Новоодеському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1

  16. Про надання в постійне користування земельної ділянки КП «ПРАВОПОРЯДОК» для ведення підсобного господарства

  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ДП «Миколаївське лісове господарство» під заліснення

  18. Про доповнення переліку земельних ділянок, які передбаченні для створення громадських пасовищ

  19. Про внесення змін в рішення Новоодеської міської ради від 27.05.2021 року № 27 «Про надання АТ «Миколаївобленерго» в оренду земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії із земель комунальної власності, розташованих в межах міста Нова Одеса».

  20. Про надання дозволу гр. Коцолапському Ю.Л. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишньої колективної власності КСП «Зоря».

  21. Про надання дозволу гр. Петроченко Т.Ю. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду під полезахисними смугами (горіховими насадженнями).

  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача у власність земельної ділянки гр. Бажановій Л.В.

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача у власність земельної ділянки гр. Присяжнюк В.П.

  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки по вул. Центральна, 1 «З» в межах м. Нова Одеса.

  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Козел П. С.

  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Нечитайло Т.П.

  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Богзі Р.В.

  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Богзі П.М.

  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Овчарук А.П.

  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Овчаруку П.С.

  31. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої по вулиці Центральна, 204 в межах м. Нова Одеса.

  32. Про надання дозволу громадянці України Митковській Н.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

  33. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Альбещенку М.А.

  34. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам України Барбулу В.О. та Великій Я.О.

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Карпову І.О.

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Селеверстиковій С.П.

  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Руденку П.Г. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Хомичу О.О.

  39. Про надання дозволу громадянину України Негоденку Р.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (учасник АТО)

  40. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам України (Тулубєва В.Н., Тулубєв О.Н.)