XVІІ сесія 8 скликання 23 грудня 2021 року

Результати поіменного голосування

ПРОТОКОЛ

  1. Про затвердження міської Програми підтримки та розвитку первинної медико-санітарної допомоги, що надається КНП «НЦПМСД» Новоодеської міської ради, на період 2022- 2025 роки.

  2. Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у відомості про органи управління Комунального некомерційного підприємства "Новоодеський центр первинної медико-санітарної допомоги" Новоодеської міської ради.

  3. Про затвердження Програми підтримки та розвитку вторинної (стаціонарної) медичної допомоги, що надається комунальним некомерційним підприємством «Новоодеська багатопрофільна лікарня» Новоодеської міської ради на період 2022- 2025 роки.

  4. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Новоодеської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
    Додаток Програма 
    Додаток 1 
    Додаток 2  
    Додаток 3  
    Додаток 4

  5.  Про затвердження Положення, плану графіку засідань, складу робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новоодеської міської територіальної громади на 2023-2027 роки . 

  6. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Новоодеської міської ради на 2022 - 2025 роки.

  7. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин Новоодеської міської ради на 2022 - 2025 роки.

  8. Про бюджет Новоодеської міської територіальної громади на 2022 рік. 
    Додаток 1  
    Додаток 3  
    Додаток 5  
    Додаток 7

  9. Про затвердження плану роботи Новоодеської міської ради восьмого скликання на 2022 рік.
  10. Про створення служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

  11. Про прийняття у власність Новоодеської міської ради окремого індивідуально визначеного майна – автобусу спеціалізованого шкільного АТАМАN D093S2 Y7BD093S2MB000246.

  12. Про надання дозволу гр. Назаренко С.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як голові ФГ«ПРАЦЯ, ВРОЖАЙ, ДОБРОБУТ».

  13. Про припинення договорів оренди землі Новоодеському ЗДО № 2.

  14. Про припинення договорів оренди землі Новоодеському ЗДО № 5.

  15. Про припинення договорів оренди землі Троїцькому ЗДО.

  16. Про надання в оренду гр. Клюшник Л.А. земельних ділянок для сінокосіння.

  17. Про надання дозволу ТОВ «Максфабрик» на розробку проекту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

  18. Про надання згоди на укладання договору про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки по   вул. Центральна, 101 в м. Нова Одеса.

  19. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення, передбаченої для продажу на земельних торгах (аукціоні з набуття права оренди).

  20. Про надання дозволу гр. Дерев’янку Ю.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Гончаровій І.М. (1/3 частка) та Каращуку С.В. (2/3 частки) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок.

  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Богзі О.В.

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бондар О.В.

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Джупініну Ю.В.

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Манюковій К.М.

  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Охримчуку І.М.

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Царуку С.Ю.

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Щупак О.Ф.

  29. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Драган А.В.

  30. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Ковиньовій Р.І.

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Загвойському М.В.

  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Арутюнову Г.В.

  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Білявському О.С.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Білявському О.С.

  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Горбенку Ю.І.

  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Мірошниченку О.А.

  36. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам України (Байбарак М.А., Байбарак Т.О., Білокінь Є.С., Бескровний Е.В., Лукашов В.Л., Лукашова О.І., Ситниченко А.С., Ситниченко В.В., Ситниченко О.М., Ситниченко С.М., Ситніченко Т.О., Юшкевич В.В.)