XХVІІ сесія 8 скликання 18 серпня 2023 року

Результати поіменного голосування
Протокол 27


  1. Про визнання повноважень депутата міської ради восьмого скликання

  2. Про внесення змін до рішення Новоодеської міської ради від 08 грудня 2020 року № 4 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

  3. Про внесення змін до рішення Новоодеської міської ради від 08 грудня 2020 року № 6 «Про утворення постійних комісій міської ради»

  4. Про передачу нерухомого майна комунальної власності з балансу на баланс

  5. Про розроблення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів 

  6. Про звіт про виконання бюджету Новоодеської міської територіальної громади за 6 місяців 2023 року

    1. Додаток 1

    2. Додаток 2

  7. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2023 рік 

    1. Додаток 1

    2. Додаток 2

    3. Додаток 3

    4. Додаток 4

    5. Додаток 5

    6. Додаток 6

  8. Про зняття з балансу об'єкта нерухомого майна

  9. Про уповноважений орган з формування фондів житла,  призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

  10. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, які пропонуються до продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кухарєва, 54, м. Нова Одеса та надання  в постійне користування Новоодеському РСТК ТСО України

  12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

  13. Про надання дозволу  гр. Жуку В.Д. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду

  14. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Торгова, 2 м. Нова Одеса  для подальшого продажу у власність

  15. Про розірвання договору оренди землі, укладеною між Новоодеською міською радою та ТОВ «НІК-АГРО-ЮГ»

  16. Про поновлення договору оренди земельної  ділянки гр. Долотовській Г.В.

  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду ТОВ «ЮТК» земельної ділянки для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку

  18. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки під водним об’єктом ФОП Тищенко С.О.

  19. Про затвердження проекту землеустрою та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Репіна, 56 в м. Нова Одеса

  20. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «СОЮЗ-АГРО»

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Войченку В.О. (м. Нова Одеса, вул. Малиновського, 1-А)

  22. Про продаж  права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення на земельних торгах (аукціоні з набуття права оренди) (14,3001 га ріллі)

  23.  Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (19,2772 га) 

  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду ПАТ «ВФ Україна» земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій 

  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Васильєвої О.О

  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Васильєвої О.О. 

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Василенко Н.В. (м. Нова Одеса, вул. Свободи, 60-А гараж) 

  28. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Атаманській Г.І. (м. Нова Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 15) 

  29. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Данчевській Т. В. (с. Підлісне, вул. Центральна, 40) 

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Буряга Л.П.(с. Троїцьке, вул. Набережна, 3) 

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Волошиній Є.М. 

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гречаній Л.Б. (м. Нова Одеса, вул. Пушкіна, 2) 

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Довбнюку В.В. (м. Нова Одеса, вул. Гагаріна, 51) 

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Івановій О.М. (м. Нова Одеса, вул. Слобідська, 8) 

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кінаху О.В. (м. Нова Одеса, вул. Поштова, 4-Б) 

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянам України Кабанчук І.Ю. та Пирлич К.В. (с. Дільниче, вул. Шевченка, 8) 

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Лабенку В.Б. (м. Нова Одеса, вул. Виноградна, 2) 

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Марчилу В.М. (м. Нова Одеса, вул. Набережна, 205) 

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Петровій Я.С. (м. Нова Одеса, вул. Будівельників, 28) 

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам  України Пономарьовій А.М. та Пономарьовій Л.П. (м. Нова Одеса, вул. Затишна, 19) 

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шанигіній О.О. (м. Нова Одеса, вул. Набережна,14)