XХІІІ сесія 8 скликання 8 березня 2023 року

Результати поіменного голосування

Протокол

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Новоодеської міської територіальної громади за 2022 рік.
    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3

  2. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2023 рік
    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3
    Додаток5
    Додаток7

  3. Про затвердження плану роботи Новоодеської міської ради восьмого скликання на 2023 рік

  4. Про затвердження в новій редакції Статуту Комунального підприємства «Правопорядок»
    Додаток

  5. Про затвердження в новій редакції Статуту Комунального підприємства «Прибузьке»
    Додаток

  6. Про затвердження в новій редакції Статуту Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоодеської міської ради
    Додаток

  7. Про внесення змін до Положення про управління соціального захисту населення Новоодеської міської ради

  8. Про внесення змін до Положення про відділ культури, молоді та спорту Новоодеської міської ради
    Додаток

  9. Про внесення змін та доповнень до місцевої Цільової програми територіальної оборони в Новоодеській міській територіальній громаді на 2022 – 2026 роки

  10. Про відмову в поновленні договору оренди ф/г «Лотос» на земельну ділянку, розташовану за межами населеного пункту в межах Новоодеської міської ради

  11. Про надання дозволу гр. Федоровій Д.Ю. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «Лілія-Діана»

  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства гр. Назаренку С.В.

  13. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду громадянам України земельної ділянки для обслуговування будівель торгівлі (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 60 А «Гурман»)

  14. Про поновлення договору оренди земельної ділянки гр. Терзилу С.В.

  15. Про надання дозволу гр. Чижик Л.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду

  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення ТОВ «МАКСФАБРИК» для подальшого продажу у власність

  17. Про надання в оренду земельних ділянок під проектними польовими дорогами та лісосмугами ТзДВ «Малинівка»

  18. Про внесення змін в рішення Новоодеської міської ради

  19. Про затвердження договорів оренди земельних ділянок, додаткових угод про внесення змін до договорів оренди землі, договорів купівлі-продажу земельних ділянок
    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3

  20. Про надання згоди на укладання договорів про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельних ділянок

  21. Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами (70,75 га ріллі, 31,26 га ріллі)

  22. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу та набуття права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (м. Нова Одеса, вул. Центральна)

  23. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі громадянці України Гуліваті С.П. (с. Озерне), вул. Миру 65 «Б»)

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Преньку Д.С. (м. Нова Одеса, провулок Миколаївський, 10-а)

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Попенко Я.В. (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 254)

  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Дудеву Ю.В. (м. Нова Одеса, вул. Соборна, 57)

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кусому С.Й. (м. Нова Одеса, вул. Незалежності, 119)

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Молчан Л.В. (м. Нова Одеса, вул. Джерельна, 70)

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Ліподату А.В. (м. Нова Одеса вул. Торгова, 30)

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Волковій С.Д. (м. Нова Одеса, вул. Чехова, 8)

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Омеленчуку О.А. (м. Нова Одеса, вул. Степова, 1)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Самородюку А.Д. (м. Нова Одеса, вул. Одеська, 60)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Самойлову В.А. (м. Нова Одеса, вул. Соборна, 86)

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Чорнопищук В.В. (м. Нова Одеса, вул. Радистів, 37)

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Залевській С.Б. (с. Криворіжжя, вул. Женьовська, 16)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гудимі М.В. (с. Дільниче, вул. Механізаторів, 25)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Доновому О.В. (с. Підлісне, вул. Мельнична, 9а)
    Додаток

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Фалько Т.І. (с. Підлісне, вул. Набережна, 39)

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Вавіловій С.М. (м. Нова Одеса, вул. Петрівська,27)

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Грабарчуку В.Л. (м. Нова Одеса, вул. Набережна, 159)

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Віницькій А.С. (м. Нова Одеса, вул. Соборна, 79/1 гараж)

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Журавель В.В.

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Данюк М.І.

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Будаку С.М.

  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Возняку Л.І.

  46. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в оренді ТзДВ ім. Т.Г. Шевченка

  47. Про внесення змін до рішення Новоодеської міської ради від 23 серпня 2019 року № 15 «Про надання дозволу АТ «Миколаївобленерго» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки по вул. Центральна, 2 в межах м. Нова Одеса»

  48. Про відмову гр. України Онопрійчу Р.О. у надані дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд