XХІV сесія 8 скликання 5 травня 2023 року

Результати поіменного голосування

Протокол

  1. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської  територіальної громади на 2023 рік

    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3
    Додаток5
    Додаток6
    Додаток7

  2. Про затвердження ліквідаційного балансу комунальної установи «Новоодеський центр фінансово-господарського забезпечення закладів освіти» Новоодеської міської ради

    Додаток

  3. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Новоодеської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна

  4. Про  затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки   та продаж земельної ділянки у власність Ошиті Я. Л.  (м. Нова Одеса, вул. Кухарєва, 54/1) 

  5. Про надання дозволу Новоодеському РСТК ТСО України на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки по вул. Кухарєва, 54  в м. Нова Одеса

  6. Про надання в оренду земельної ділянки АТ «Укртелеком» (с. Михайлівка, вул. Степова, 37)

  7. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами

  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення підсобного сільського господарства з метою продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону)

  9. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. України Долкі А.В.

  10. Про внесення змін до договору оренди землі та надання земельних ділянок в оренду ТзДВ ім.  Т. Г. Шевченка 

  11. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. України Рощук  (Процюк) А.В.

  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки  громадянці України Гранічан Ф.С.

  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бирка І.С. (м. Нова Одеса, вул. Героїв України, 5)

  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Бондарю О.О. (м. Нова Одеса, вул. Набережна, 113)

  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам України Бєловій Т.О. та Бєлову Д.О. (м. Нова Одеса, вул. Декабристів, 34)

  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бріт Л.А.

  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Вовчок І.В.

  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гончаренко А.А. (м. Нова Одеса, вул. Комарова, 22)

  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Латій С.В.

  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Мацкулу І.О.

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Огар Т.О. (м. Нова Одеса, вул. Сапроненко, 81)

  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Орєховій Ю.В.

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Пянтковській С.І. (с. Зарічне, вул. Перемоги, 34)

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Сорокопуд Т.А. 

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Тиріній М.Ф.

  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Чоботару Л.В.

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шевченко А.А.

  28. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Центральна, 60 А, м. Нова Одеса,  для подальшого продажу  у власність 

  29. Про надання дозволу ТОВ «ЮТК» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розташування та обслуговування базової станції зв’язку

  30. Про проведення інвентаризації земель

  31. Про надання в оренду гр. Чижику Л.П. земельної ділянки для сінокосіння 1,9883 га

  32. Про  надання в оренду гр. Чижику Л.П. земельної ділянки для сінокосіння 2,22 га

  33. Про відмову гр. Демчук В.М. у затвердженні проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність

  34. Про відмову гр. Тулученко А.О. у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та надання в оренду земельної ділянки МПП «АГРО-ВІКТОРІ»

  36. Про відмову ТзДВ «Малинівка» у поновленні договорів оренди на земельні ділянки

  37. Про поновлення договору оренди земельних ділянок ТзДВ «Малинівка»

  38. Про відмову у наданні в оренду водного об’єкту ФОП Тищенко С.О.

  39. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

  40. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону)

  42. Про надання дозволу гр. України Строкулі М.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб