XХVІІІ сесія 8 скликання 13 жовтня 2023 року

Протокол

Результати поіменного голосування

  1. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2023 рік

  2. Про втрату чинності рішення Новоодеської міської ради

  3. Про прийняття на баланс комунального майна (складові газорозподільної системи) та затвердження акту приймання передачі
    Додаток

  4. Про передачу в господарське відання складових газорозподільної системи ТОВ «Газорозподільні мережі України»
    Додаток

  5. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Новоодеської міської територіальної громади транспортного засобу та іншого рухомого майна, переданого в рамках міжнародної гуманітарної допомоги

  6. Про передачу майна з комунальної у державну власність

  7. Про включення об’єкта комунальної власності до Переліку другого типу

  8. Про припинення договору оренди землі гр. Бланар О.О.

  9. Про припинення договору оренди землі Підлісненській гімназії

  10. Про надання дозволу ТОВ «СОЮЗ АГРО» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди із зміною цільового призначення

  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо надання в користування на умовах оренди земельних ділянок під проектними польовими дорогами та лісосмугами ТОВ «СОЮЗ АГРО»

  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок пі д громадські пасовища

  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок із земель комунальної власності

  14. Про надання дозволу гр. Ткаченко С.А. на розробку проекту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки

  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває в постійному користуванні гр. України Кирпиченка Юрія Кузьмича для ведення особистого селянського господарства

  16. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарстваПро передачу у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства

  17. Про надання в оренду гр. Жуку В.Д. земельної ділянки для сінокосіння

  18. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами

  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки по вул. Сеславінського в межах м. Нова Одеса

  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (31,26 га ріллі)

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (41,00 га ріллі)

  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Савченка В.О.

  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Шелудченка В.М. та Шелудченка Є.М. (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 175)

  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Гунченка М.І. (ОСГ) (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 132)

  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Гунченка М.І. (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 132)

  26. Про затвердження проекту землеустрою, звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення та продаж у власність земельної ділянки по вул. Рєпіна, 56, м. Нова Одеса гр. Поліщуку В.П.

  27. Про поновлення договору оренди земельної ділянки ФОП Хулян А.С. (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 1-А)

  28. Про надання дозволу ТОВ «УКРТАУЕР» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку - вежі

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів громадянину України Кочерову М.С. (м. Нова Одеса, вул. Кухарєва, 44, гараж № 9)

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів громадянину України Рукавиці О.А. (м. Нова Одеса, вул. Решетєєва, 74-А, гараж)

  31. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів громадянину України Верланову В.В.

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Грабарчуку В.Л. (м. Нова Одеса, вул. Чехова, 30)

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Жукоцькій Н.А. (м. Нова Одеса, вул. Незалежності, 117)

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Людвічук Л.М. (с. Троїцьке, вул. Травкіна, 3)

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Осадчук І.С. (м. Нова Одеса, вул. Федора Осадчого, 78)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Растрєпіну В.М. (м. Нова Одеса, вул. Набережна, 118)

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам України Романчук О.А. та Тертичній С. А (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 118)

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Солдатенко В.П. (с. Михайлівка, вул. Хомченка, 61)

  39. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Тартак М.Р. (м. Нова Одеса, вул. М. Хвильового, 25)

  40. Про внесення змін до Порядку встановлення розміру плати за навчання в комунальному закладі «Новоодеська дитяча музична школа» та погодження плати за навчання на 2023-2024 навчальний рік

  41. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки  несільськогосподарського призначення та продаж у власність земельної ділянки по вул. Іпатенка, 6 м. Нова Одеса ТОВ «МАКСФАБРИК»