ХХXІ сесія 8 скликання 19 грудня 2023 року

Результати поіменного голосування

ПРОТОКОЛ

  1. Про внесення змін до Регламенту

  2. Про затвердження плану роботи Новоодеської міської ради восьмого скликання на 2024 рік

  3. Про затвердження Статуту комунальної установи "Центр надання   соціальних послуг Новоодеської міської ради" у новій редакції

  4. Про затвердження Положення про Службу у справах дітей виконавчого комітету Новоодеської міської ради в новій редакції

  5. Про внесення змін до Цільової соціальної програми розвитку освіти Новоодеської міської ради на 2021-2025 роки
    Додаток

  6. Про звіт про виконання бюджету Новоодеської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року
    Додаток1
    Додаток2

  7. Про передачу коштів у сумі 171 705 грн. з бюджету Новоодеської міської територіальної громади у 2024 році

  8. Про передачу коштів у сумі 150 000 грн. з бюджету Новоодеської міської територіальної громади у 2024 році

  9. Про бюджет Новоодеської міської територіальної громади на 2024 рік
    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3
    Додаток5
    Додаток7

  10. Про надання дозволу гр. Зайцевій О.Д. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

  11. Про втрату чинності рішення

  12. Про надання в оренду гр. Каштальянову С.В. земельної ділянки для сінокосіння

  13. Про затвердження проектів землеустрою та зміну цільового призначення земельних ділянок комунальної власності (6,8162 га, 8,9610 га)

  14. Про надання в оренду гр. Митковському Д.Ю. земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби

  15. Про надання в оренду гр. Ткаченко С.А. земельної ділянки для сінокосіння

  16. Про припинення договору оренди землі Дільничному ДНЗ

  17. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах та надання дозволу на поділ земельної ділянки

  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває в постійному користуванні гр. України Романченко О.В. для ведення особистого селянського господарства

  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Пухового С.П. (12,54 га ріллі)

  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Пухового С.П. (8,5537 га ріллі)

  21. Про затвердження проектів землеустрою та зміну цільового призначення земельних ділянок (під проектними польовими дорогами та полезахисними лісовими смугами)

  22. Про надання ТОВ «СОЮЗ-АГРО» в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (5,5806 га)

  23. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «СОЮЗ-АГРО» (5,6616 га)

  24. Про надання дозволу гр. Джупініну Ю.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як голові ФГ «Юність»

  25. Про надання дозволу гр. Джупініній Т.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «Юність»

  26. Про надання дозволу гр. Жигильовій Л.Ю. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «Юність»

  27. Про надання дозволу гр. Макарчук І. Ю. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «Юність»

  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (98,5648 га)

  29. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки по вул. Кухарєва, 44-А в межах м. Нова Одеса

  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. України Заріцької І.М. (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 378)

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів громадянину України Гришину В. П. (м. Нова Одеса, вул. Кухарєва, 44 гараж №6)

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Антоненко Г.А.

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Дем’янову О.І. (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 252)

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Козаченку О.І. (м. Нова Одеса, вул. Іпатенка, 5)

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Огурцовій Н.О. (м. Нова Одеса, вул. Спаська, 65)

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Спіяну О.П. (м. Нова Одеса, вул. Спаська, 61)

  37. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Новоодеської міської територіальної громади транспортних засобів та іншого рухомого майна, переданого в рамках проекту PHOENIX4UA