XIV сесія 8 скликання 29 жовтня 2021 року

Результати поіменного голосування

ПРОТОКОЛ №14

 

  1. Про утворення старостинських округів Новоодеської територіальної громади

  2. Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону

  3. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові Олександру Полякову

  4. Про передачу комунального майна управлінню освіти Новоодеської міської ради та відділу культури, молоді та спорту Новоодеської міської ради

  5. Про безоплатну передачу індивідуально визначеного майна у комунальну власність Костянтинівської та Сухоєланецької сільських рад

  6. Про прийняття в комунальну власність Новоодеської міської ради окремого індивідуально визначеного майна комунальної установи «Новоодеська централізована бібліотечна система»

  7. Про затвердження Порядку встановлення розміру плати за навчання в комунальному закладі «Новоодеська дитяча музична школа» та погодження плати за навчання на 2021-2022 навчальний рік

  8. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності міської ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону

  9. Про затвердження Статуту Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Новоодеської міської ради в новій редакції

    Додаток

  10. Про затвердження в новій редакції Статуту Комунального підприємства «Прибузьке» 

    Додаток

  11. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2021 рік 

    Додаток 1 

    Додаток 2 

    Додаток 3 

    Додаток 5 

    Додаток 6 

    Додаток 7

  12. Про затвердження детального плану території земельних ділянок загальною площею 0,2000 га, що розташовані за адресою: вул. Центральна, 35, м. Нова Одеса

  13. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ «ПРЕМЄ'Р-АВГ»

  14. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Територіальному управлінню державної судової адміністрації України в Миколаївській області

  15. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Іпатенка, 32А в м. Нова Одеса, для подальшого продажу у власність

  16. Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ СПК «УДАЧА» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

  17. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої по вулиці Решетєєва, 2 в межах м. Нова Одеса (ТОВ «АГРІ ТРАНС СІСТЕМС»)

  18. Про надання дозволу гр. Ніколюку В.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки, для подальшого продажу у власність (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 204)

  19. Про поновлення ТОВ «Вест Ойл Груп» договору оренди земельної ділянки, розташованої по вул. Центральна, 50 в межах м. Нова Одеса

  20. Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій

  21. Про надання дозволу ТОВ «УКРТАУЕР» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та експлуатації споруд електрозв’язку – вежі

  22. Про надання громадянам Гончаровій І.М. та Каращук С.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишньої колективної власності КСП «Дружба»

  23. Про надання дозволу гр. Степанову Л.І. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишньої колективної власності КСП «Ленінська іскра»

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки гр. Чирич В.П.

  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельної ділянки у власність гр. Бадіну І.Ф.

  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельної ділянки у власність гр. Стеценку Л.М.

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства та передачу у власність земельної ділянки гр. Соханю В.О.

  28. Про внесення змін до договору оренди землі від 16.04.2003 року № 88 укладеного з ТзДВ «Малинівка» на невитребувані земельні частки (паї).

  29. Про надання дозволу громадянину України Руденку П.Г. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

  30. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Біленському А.Г.

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Нужному А.М.

  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Сидоряку О.Л.

  33. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Даньків О.В.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Даньків О.В.

  34. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Золотій О.М.

  35. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Яковлевій К.О.

  36. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Чорнопищуку В.В.

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Чернігову Є.М.

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Черніговій Т.Г.

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину Трофимовичу В.Д.

  40. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам України (Золотій Т.П., Золотому Ю.П., Куйбіді Н.І., Яковлеву І.І.)

  41. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці України Квятик Ю.О.

  42. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам України (Качаловій К.М., Качаловій І.М.)

  43. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам України (Ковальській С.Я., Ковальському Е.В., Ковальській А.В., Гаврику Ю.М.)

  44. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Мощанець М.О.

  45. Про надання дозволу громадянину України Білявському О.С. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

  46. Про надання дозволу громадянину України Дручуку Т.П. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

  47. Про звернення депутатів Новоодеської міської ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування

  48. Про Звернення депутатів Новоодеської міської ради VIІI скликання до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підняття цін на розподіл газу в 2022 році

  49. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки   та продаж земельної ділянки у власність ТОВ «НІК-АГРО ЮГ»