XІХ сесія 8 скликання 18 лютого 2022 року

Результати поіменного голосування

ПРОТОКОЛ №19

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету та звіту про використання резервного фонду бюджету Новоодеської міської територіальної громади за 2021 рік. 

    Додаток1
    Додаток2

    Додаток3
    Додаток4
    Додаток5

  2. Про внесення змін до рішення Новоодеської міської ради від 23.12.2021 р. № 8. 

  3. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2022 рік. 

    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3
    Додаток5
    Додаток6
    Додаток7

  4. Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Новоодеською міською  радою у 2021 році 

    Додаток

  5. Про хід виконання Цільової соціальної програми розвитку освіти Новоодеської міської ради на 2021-2025 роки

    Додаток

  6. Про затвердження Положення про управління освіти Новоодеської міської ради в новій редакції 

    Додаток

  7. Про затвердження ліквідаційного балансу комунальної установи «Новоодеський центр фінансово-господарського забезпечення закладів освіти» Новоодеської міської ради. 

    Додаток

  8. Про затвердження ліквідаційного балансу Новоодеської Станції юних техніків Новоодеської міської ради Миколаївської області. 

    Додаток

  9. Про затвердження ліквідаційного балансу Новоодеської Станції юних натуралістів Новоодеської міської ради Миколаївської області.
     
    Додаток

  10. Про затвердження  Положення  відділу  культури, молоді та спорту Новоодеської міської ради в новій редакції 

    Додаток

  11. Про передачу комунального майна відділу культури, молоді та спорту Новоодеської міської ради 

    Додаток1
    Додаток2
    Додаток3
    Додаток4
    Додаток5
    Додаток6

  12. Про прийняття на баланс виконавчого комітету міської ради будівлі станції юних техніків

    Додаток1
    Додаток2

  13. Про затвердження проєкту «Нове будівництво. Свердловина для водопостачання Новоодеської центральної районної лікарні  в м. Нова Одеса Миколаївської області по вул. Шкільна, 38. Перерахунок в ціни 2020 року»

  14. Про затвердження проєкту «Здорові діти - успішна громада (облаштування прогулянкових майданчиків новими павільйонами у дошкільних навчальних закладах міста Нова Одеса)» 

  15. Про надання в оренду гр. В. Бідоренку земельної ділянки для обслуговування водопостачальної  свердловини

  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду ТОВ «УКРТАУЕР» земельної ділянки для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі зі зміною цільового призначення 

  17. Про погодження Новоодеській госпрозрахунковій організації Новоодеській громадській організації «Новоодеські мисливці» територій земель запасу та загального користування для ведення мисливського господарства 

  18. Про погодження Новоодеській районній організації УТМР територій земель запасу та загального користування для ведення мисливського господарства 

  19. Про надання дозволу  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з метою створення громадських пасовищ (площею 11 га) 

  20. Про надання дозволу  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з метою створення громадських пасовищ (площею 4,5 га) 

  21. Про надання згоди на укладання договорів про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельних ділянок 

  22. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Кухарєва, 54/1 в м. Нова Одеса, для подальшого продажу у власність гр. Ошиті Я.Л.

  23. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки   та продаж земельної ділянки у власність ТОВ «ГУРТ-ГРУП» 

  24. Про доповнення переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу та набуття права оренди на земельних торгах (аукціонах) 

  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, передбаченої для продажу на земельних торгах (аукціоні з набуття права оренди) (вул. Першотравнева, 1 «б», м. Нова Одеса) 

  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, для подальшого продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону (19,2772 га ріллі) 

  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, для подальшого продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону (41 га ріллі) 

  28. Про внесення змін до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами 

  29. Про надання дозволу гр. Верланову О.Є. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під полезахисними смугами)

  30. Про надання дозволу гр. Лепетинському Ю.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під полезахисними смугами) 

  31. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під полезахисними смугами) гр. Петроченко Т.Ю. 

  32. Про поновлення договору оренди земельної ділянки для ведення фермерського господарства   гр. Балігі В.М.

  33. Про поновлення договору оренди земельних ділянок для товарного сільськогосподарського виробництва ТДВ «Південний колос»

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки гр. Коцолапському Ю.Л. 

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Берзлапініній Л.А. 

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Білій І.В. 

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Боряну О.М.

  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Волошиній Є.М. 

  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гурбі В.Ф.

  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Луцик Н.А. 

  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ревніцевій А.С. 

  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Ситниченко О.А. 

  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Цибульській А.Л. 

  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Юшковій О.А.

  45. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Колодяжній М.А.

  46. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Мацолі І.О. 

  47. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянину України Спіян Н.М. 

  48. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянину України Строкулі Ю.М. 

  49. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянці України Чернявській А.А. 

  50. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво та обслуговування індивідуального гаражу громадянину України Романченко О.В. 

  51. Про надання дозволу громадянину України Данюк М.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

  52. Про надання дозволу громадянину України Романченку О.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства. 

  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Бирзул Л.В. 

  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Кучер С.М. 

  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянці Тіпенко Л.М. 

  56. Про надання дозволу громадянину України Коптілову О.С. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства 

  57. Про надання дозволу громадянину України Кутняку В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства

  58. Про надання дозволу громадянину України Сухорукову Р.Ю. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства 

  59. Про надання дозволу громадянину України Усатому В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства 

  60. Про надання дозволу громадянину України Семикіну В.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства 

  61. Про надання дозволу громадянці України Чернявській А.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства 

  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Саранчі С.О. 

  63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Сімаку В.В. 

  64. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Ріхтер Л.А. 

  65. Про угоду про соціально-економічне партнерство між ТОВ «УКРТАУЕР»  та Новоодеською міською радою

  66. Про схвалення проєкту Угоди про співробітництво між Миколаївською районною радою Миколаївської області та Новоодеською територіальною громадою Миколаївської області 

  67. Про надання дозволу на укладення договору безкоштовного користування частиною приміщень (службові кабінети), що за адресою: м. Нова Одеса, вул. Центральна, 202 

  68. Про надання дозволу НКП «Новоодеська багатопрофільна лікарня» на передачу в безоплатне користування об’єктів комунальної власності Новоодеської міської ради 

  69. Про затвердження місцевої Цільової програми територіальної оборони в Новоодеській міській територіальній громаді на 2022 – 2026 роки 

    Додаток